Molestbestendig meubilair

Free delivery over $200
Money back guarantee
Weekly new arrivals
Icon free delivery
Actief in 5 landen
Icon money back
Duurzame keuze
Icon new arrivals
4 Exclusieve collecties
de ridder safe secure lanceert mollis

De Ridder Safe & Secure en Topcare Projectmeubelen lanceren Mollis

De Ridder Safe & Secure en Topcare Projectmeubelen bundelen hun krachten om een revolutionair nieuw merk te lanceren: Mollis. Een nieuw merk in zacht, comfortabel en molestbestendig meubilair. Deze unieke collectie is specifiek ontworpen om comfort en veiligheid te combineren.

Inhoudsopgave

Meubilair uit de Mollis collectie is vervaardigd uit één stuk, dus er is geen opening die gebruikt kan worden om spullen te verbergen of uit het zicht te houden. Het gebruikt CMHR schuim is uniek in zijn soort. Het schuim zorgt ervoor dat het meubilair zacht aanvoelt en toch tegen een stootje kan. De unieke coating werkt het meubelstuk naadloos af. Geen naden die plukgedrag uitlokken, 100% vochtwerend en makkelijk hygiënisch te reinigen.

Zowel het speciale schuim dat gebruikt wordt om de meubels te vervaardigen als de coating zijn brandvertragend. Dat maakt deze collectie niet alleen duurzaam, maar ook de veilige keuze.

Bekijk de Mollis productcatalogus - Ervaar de kracht van zacht

Bekijk de Mollis productcatalogus - Ervaar de kracht van zacht

Bob ten Vergert, eigenaar van Topcare Projectmeubelen, benadrukt de unieke eigenschappen van Mollis: “Deze nieuwe collectie biedt niet alleen molestbestendigheid, maar brengt ook huiselijkheid en comfort naar zorgomgevingen. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in het verzekeren van de veiligheid van cliënten en medewerkers, zonder concessies te doen aan comfort. Als projectinrichter voor de zorg van nu zijn wij altijd op zoek naar de meest passende oplossingen voor onze klanten. Binnen de muren heeft elke bewoner een andere zorgbehoefte en dat speelt ook door in de keuzes voor inrichting. We merken dat onze klanten altijd oog hebben voor functionaliteit en veiligheid, voor zowel client als medewerker. Tegelijkertijd is het van belang dat het huiselijke, veilige gevoel voor de cliënten ook een grote rol speelt. Het interieur moet juist ook aanvoelen als een warme deken, een thuis weg van huis. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met De Ridder Safe & Secure. Zij hebben een breed aanbod voor de markt van ingeslotenen. Voor elke ruimte en elke handeling is er een aanbod. Met hun jarenlange expertise op het gebied van leven binnen de muren en ons oog voor de behoeften bij een moderne zorginrichting hebben we de juiste snaar geraakt. Uiteindelijk is onze grote gemene deler dat we altijd oog houden voor het comfort van de eindgebruiker. Het beste uit jezelf naar boven halen, ook als het leven met een uitdaging komt.”

Bekijk al onze molestbestendige meubels

Arno Zomer, commercieel manager De Ridder BV, voegt hieraan toe: “De samenwerking met Topcare Projectmeubelen stelt ons in staat om onze expertise in de zorgmarkt verder te versterken. Door de kennis van Topcare te combineren met onze technologische innovaties zijn we in staat om producten te ontwikkelen die perfect aansluiten op de behoeften van zorg- en overheidsinstellingen.”

Naast de lancering van het merk Mollis en het presenteren van een uitgebreide collectie molestbestending meubilair, brengen beide partijen ook een nieuwe website in de lucht met een goed overzicht van wat beschikbaar is in de markt van molestbestendig meubilair.

Relevante artikelen

Meet and greet met Jonathan Maas
Informatie

Meet & Greet Jonathan Maas op Zorg & facilitair

Op  woensdag 10 april om 15.45 organiseerden wij een Meet & Greet met Jonathan Maas, de auteur van ‘en broer als Manuel – Hoe wij omgaan met mensen die niet voor zichzelf kunnen zorgen op de stand van Mollis Molestbestendig Meubilair tijdens Zorg &

Lees verder »
De Ridder Safe & Secure en Topcare Projectmeubelen lanceren Mollis
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

Vraag een brochure aan

Laat uw gegevens achter en download direct onze brochure!

Brochure aanvraag formulier (#3)