Succesverhalen

Mollis biedt de beste oplossingen aan gesloten instellingen in verschillende sectoren. Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

Recensie Mollis Severinus Zakaria

Forensisch Centrum Teylingereind

Goed advies en molestbestendig meubilair dat voldoet aan onze eisen.

“De meubelen zijn mooi, comfortabel en sterk. Buiten het feit dat de banken, stoelen en poefjes tegen een stootje moeten kunnen, wil het oog natuurlijk ook wat. De jongeren moeten zich bij ons thuis en op hun gemak voelen.”

Severinus

Met Mollis meubilair kiest Severinus voor veilig en fijn thuis.

“Met Mollis meubilair kiest Severinus voor veilig en fijn thuis.
De meubels worden aan zwaar gebruik en agressie blootgesteld. Ze kunnen tegen een stootje. Tegelijkertijd bieden ze comfort en zijn ze praktisch in gebruik. Eenvoudig hygiënisch schoon te houden en makkelijk te verplaatsen.”

Recensie Mollis Teylingereind
Recensie Mollis Meubilair Pompestichting

FiVoor

Een gebalanceerde inrichting die rust uitstraalt met Mollis molestbestendig meubilair.

“De meubels zijn brandvertragend en zacht en kunnen niet gebruikt worden om schade mee aan te richten. De client kan een uitschieter maken zonder de veiligheid van de medewerker en client riskeren. Dat staat bij ons hoog in het vaandel.”

Pompestichting

Een prikkelarme kamer met comfort, veilig voor client en medewerker.

“Doordat het Mollis meubilair brandvertragend, molestbestendig, vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen is, voldoet het aan alle veiligheidseisen én gaat het heel lang mee. De vele kleuren zijn een bonus!”

Recensie Mollis Fivoor FPA manfred Egbers